Ervaringen van klanten

Plaats hier uw ervaring over ons met ons:

Comments 30

 1. Post
  Author
  Karel

  Blij met de kippen van kippenfarm.
  Het zijn cochin krielen geworden buff en wit.
  Gezonde kippen en een goed advies
  Groeten Karel Hoogstra

 2. Leo en Helen Scheerder

  Wij zijn heel blij met de kippen die wij hebben gekocht van de Kippenfarm. De kippen zien er top uit en ze zijn zo mak als een lammetje. Ook hebben we tips gekregen mbt het kippenhok, waar we heel tevreden over zijn. Kortom niets dan lof. We kunnen dit adres aan iedereen aanbevelen. Ook met vragen kun je altijd terecht. Gr Leo en Helen

 3. Yvanka

  Wij zijn hier op Zideris erg blij met de kippen die wij gekregen hebben. De clienten vinden het erg leuk om te zien en genieten er van dat er weer kippen in de tuin lopen. Super bedankt voor de kippen!

 4. Lia

  Nog even een berichtje over ons nieuwe viertal. De eerste twee dagen hadden ze zich verscholen in het legnest en gingen ze niet zelf naar buiten. Maar door ze voor het deurtje te zetten hadden ze al snel door hoe ze er in en uit konden. Ze groeien echt als kool en zijn hartstikke tam. Ze willen nog niet uit m’n hand eten, maar de aanhouder wint…
  Onze twee volwassen cochinkrielen zijn duidelijk de baas, dat was na de eerste dag al duidelijk, maar de vier kuikens zijn zelf ook bezig de pikorde te maken. Ik heb het idee dat de zwart/witte de underdog wordt.

  Al met al doen ze het prima en zijn erg blij met onze nieuwe kipjes!

  Groetjes Lia ten Hove

 5. Gabe Vlootman

  Wij zijn erg blij met onze Cochin kippen, wij hebben van kippenfarm 2 parelmoer, 1 pink, 1 koekoek en 1 buf,
  de Parelmoers zijn echt 2 tantes die de boel bestieren, koekoek, buf en pink blijven nog klein maar allen zijn al goed gegroeid. Kippenfarm heeft goede uitleg gegeven over de kippen ze zijn heel gezond.
  Dus koop je kippen bij Kippenfarm je krijgt geen spijt.

 6. Erna Taal

  Ik heb nu een aantal weken 3 cochinkrieltjes van kippenfarm rond lopen in de tuin en ze zijn super !!
  Ze zijn gezond en lekker eigenwijs. Ze groeien prima en zijn tam. Ik heb goede tips gekregen en als ik vragen heb krijg ik meteen antwoord.
  Het is zeker aan te raden om hier je kippen te kopen.

 7. M. Donkersteeg

  Erg blij met onze drie Cochinkrieltjes van de kippenfarm! Ze zijn mooi en tam. Bedankt voor de goede, snelle service en het advies!

 8. Familie van Eerden

  Wat is er door een medewerker van de kippenfarm goed gezorgd voor onze kippen en haan tijdens onze zomervakantie!
  Het viertal had een prachtig verblijf inclusief grasveld tot hun beschikking en hebben zich prima vermaakt. Ze kregen goed te eten en zijn zelfs medisch gecontroleerd. Voor ons was het een geruststelling dat er goed voor ze werd gezorgd en dat ze heerlijk konden scharrelen terwijl ook wij van een mooie vakantie genoten. We werden met foto’s en een filmpje op de hoogte gehouden hoe het met ze ging; hoe leuk is dat!?
  Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede zorg, ook namens onze kippen!

 9. A. Meijer

  Voor een paar weken terug hier een paar dubbel gezoomde barnevelders gehaald. Het zijn mooie kippen en passen zich snel aan. Ben echt blij met de 3 dames.
  Kreeg ook goed advies en als je nog een vraag hebt kun je altijd bij hun terecht.
  Bedankt voor de service en het goede advies.
  Een echte aanrader om hier de kippen te kopen.

 10. Henk en Jolanda van der Vaart

  23 augustus zijn bij ons de bruine leghennen van 18 weken oud gebracht.
  Ze waren geënt en zagen er goed uit. na al een aantal jaar kippen in je bezit te hebben is het goed om toch meer te horen over voeding.
  We zijn dan ook overgestapt op legmeel ipv legkorrels en dat was idd een vooruitgang als het om het aantal eieren gaat.
  We hebben al meer dan de helft van de kippen die iedere dag een eitje leggen en ze zien er prima gezond uit en tokkellen de hele dag lekker rond in de ren.
  Wij zijn dan ook zeer tevreden over zowel de kippen als de informatie die we gekregen hebben.
  We willen je dan ook hartelijk bedanken voor de service en advies dat we hebben ontvangen van je.

 11. Martien Hendriks

  Afgelopen zaterdagavond werden de kippen gebracht. Ik zag een enthousiaste kippen liefhebber. Hij vind het belangrijk dat ze een goed leven krijgen. De dagen ervoor heb ik veel contact en veel advies gehad. Zelf heb ik alles gedaan om ze een goed tehuis te geven. Ik heb nu 2 dagen die kippen (bruine legkippen) en 2 dagen al één ei!
  De 2e nacht zat één kip al boven op het dak (2.5 m) Heb het gevoel dat ze zich al thuis voelen. Je ziet ze genieten! Ze gaan nu zelf naar binnen en gaan ook op stok zitten. Eerste 2 dagen geholpen.
  Bedankt voor de fantastische service en contact. Een dikke 10!!!!!!

 12. Martien Hendriks

  Afgelopen zaterdagavond werden de kippen gebracht. Ik zag een enthousiaste kippen liefhebber. Hij vindt het belangrijk dat ze een goed leven krijgen. De dagen ervoor heb ik veel contact en veel advies gehad. Zelf heb ik alles gedaan om ze een goed tehuis te geven. Ik heb nu 2 dagen die kippen (bruine legkippen) en 2 dagen één ei!
  De 2e nacht zat één kip al boven op het dak (2.5 m) Heb het gevoel dat ze zich al thuis voelen. Je ziet ze genieten! Ze gaan nu zelf naar binnen en gaan ook op stok zitten. Eerste 2 dagen geholpen.
  Bedankt voor de fantastische service en contact. Een dikke 10!!!!!!

 13. fam koenders

  blij met onze chochin kip Loes, wat een kennis!!!! een betrouwbaar adres voor als je kippen wil

 14. Cora

  Opeens kwamen onze kinderen met een kipje thuis die ze gevonden hadden. Wij hadden toen geen ervaring met kippen en na lang zoeken kwamen wij er achter dat het een Cochin is. Omdat 1 kipje toch wel erg zielig is, zijn we na de zomervakantie op zoek gegaan naar een goed adres waar ze kipjes verkopen en kwamen we uit bij Kippenfarm.

  We moesten er een eindje voor rijden, maar het was de moeite waard. Wat een fijn adres! We hebben al veel advies gekregen en nog steeds mogen we aankloppen met vragen.

  Onze kipjes doen het heel erg goed en zijn net als wij erg blij. Dank voor de goede service!

 15. Jj

  De avond van st Maarten hebben we Maartje gehaald omdat de dag daarvoor ons andere kipje is overleden en we nog maar 1 kipje hadden………..en 1 kip is geen kip………s morgens werden ze samen wakker….
  We zijn nu 3 dagen verder en de dames zijn vanaf dag 1 vriendinnen.
  Rust in het hok en ze durft zelfs al een beetje te “kletsen”.
  Dank je wel voor de prachtige kip en de tips!

 16. Miranda

  Vier ontzettend leuke cochins van de Kippenfarm bij ons enige kippetje. Gaat heel goed.
  Enthousiast en aardig geholpen. Goed geïnformeerd. Ook opvolging hoe het met de kippies gaat. Chappeau !

 17. Johan Koops

  Medio oktober kochten we via kappenfarm 4 mooie bruine legkippen. Ze werden keurig aan huis bezorgd en we kregen ook nog een aantal tips, heel goed.De kippen waren ongeveer 18/20 weken oud. Ze moesten aanvankelijk wel even wennen, waren wat schuchter.
  Inmiddels zijn ze gewend en eten en drinken goed. En ook leggen ze al eieren. Wanneer je bij het hok komt, komen ze je al wat kakelend begroeten. Heel leuk.

  Dank voor de service en voorlichting en het beantwoorden van onze vragen!

  Familie Koops

 18. Jaap B

  We zijn heel blij met onze twee kippen; een Geelkoekoek- en Goudzwart gezoomde krielcochin.
  Super advies van kippenfarm.nl gekregen. Ook heeft hij even naar onze zieke kip gekeken die we bij een andere fokker hadden gekocht.
  We kregen van hem medicijnen mee. Echt top.
  Bij Kippenfarm draait alles om kwaliteit en de gezondheid van de dieren.
  Daarom van harte aanbevolen!

 19. Karin

  Onder zeer ellendige omstandigheden had ik nog maar 1 kipje over, ik belde op om te vragen hoe ik het beste weer kippen erbij kon zetten, en kreeg direct goede en duidelijke keuzes aangereikt. Ben even gaan kijken om 3 kipjes uit te zoeken en een week later heb ik ze gehaald en mijn eigen kip mee genomen. Mijn kip is helemaal nagekeken en heeft alle juiste verzorging ontvangen die ze nodig had aangezien ze een beetje verkouden bleek.
  Nu zijn ze weer gezellig met z’niet alle. Nog even zorgen dat ze ook echt op stok gaan, of te wel opvoeden, ook op advies van kippenfarm. Super blij met deze mooie kipjes.
  Ook de nazorg is super goed voor elkaar, mocht er wat met een van mijn kipjes zijn in de toekomst kan ik altijd even terug gaan. Heel erg bedankt!

 20. Marc

  Voor de 2e keer kippen gehaald bij de kippenfarm. Ook nu weer super geholpen en van alle adviezen voorzien. Kunnen wij iedereen aanbevelen

 21. Jan en Willie Zandbergen

  Half maart ging er helaas een kip dood en wij wilde toch weer ons drietal aanvullen met 2 kipjes.
  Na behoorlijk wat speurwerk op het internet kwamen we terecht bij kippenfarm.
  Dit voelde gelijk goed aan, vakkundig en liefde voor de kippen.
  Een afspraak gemaakt en 2 nieuwe kipjes gehaald, een blauwe en een buff.
  Spannend, hoe zouden we na ze er s’avonds bij gezet te hebben reageren allemaal.
  Nou, dat viel reuze mee.
  De eerste week even wat gepik onder elkaar en de volgorde bepalen en plaats in het nachthok, maar nu scharrelen ze gezellig rond met elkaar.
  Wij zijn heel erg blij met de kipjes en fijn te weten dat we altijd terecht kunnen voor goed vakkundig advies bij kippenfarm.
  Jan en willie.

 22. Marc

  Laatste keer ook wat eitjes meegenomen. Zijn vorige week uitgekomen. Wat een pracht exemplaren. Jammer dat ik geen foto d’r bij kan plaatsen hoe mooi ze zijn

 23. Hans/ wilma

  Een jaar zijn de kippen van kippenfarm bij ons…
  Nog steeds heel veel plezier van en handtam..
  Goede voorlichting vanaf Joost hij staat voor zijn kippen.

 24. Monique

  Superblij met een coachin kriel van Kippenfarm! Ik wilde heel graag 3 kippen van een verschillend ras. Hierdoor ook op 3 verschillende plekken gekocht en ik kan wel zeggen dat Kippenfarm er met kop en schouders bovenuit steekt. De kippen krijgen alle ruimte, worden goed verzorgd en zijn tam. Ik kreeg goed advies en ook over 1 kip die ik elders had gekocht en ziek bleek te zijn…er werd veel aandacht aan besteed en ik kreeg wat middeltjes mee om de kip beter te maken. Joost is echt begaan met de kippen. Via de app bleef hij graag op de hoogte en kreeg ik tips. De kip is inmiddels weer hersteld, volledig met dank aan Joost. De volgende kippen worden alleen nog maar kippen van Kippenfarm. Ik kan het iedereen aanraden.

 25. Ingrid

  Voor mijn verjaardag mocht ik 4 hennen uitzoeken van mijn vriend. Al snel kwam ik uit bij de Cochin kriel, kleine bolletjes met sokjes, schattig om te zien. Heel veel rondgekeken op internet, ook veel rondgemaild met vragen, want ik had nog nooit kippen gehad en ik wilde het meteen goed aanpakken. Eigenlijk kreeg ik nergens bevredigende antwoorden op de vragen die ik had. Tevens wisten ook veel (hobby)fokkers niet of ze nu jonge hennen of hanen hadden. Aangezien ik absoluut geen dieren wil terugbrengen als ik ze eenmaal heb gehaald, zocht ik verder naar iemand die me jonge hennen kon meegeven, zonder het risico dat er een haantje tussen zou zitten die ik dan terug zou moeten brengen/omruilen. Want van ruilen, komt huilen…
  In eerste instantie zocht ik de Cochin krielen zo dicht mogelijk bij mijn woonplaats, maar kwam steeds uit op plekken waar ik ze mee kon krijgen voor een paar eurootjes, zonder advies of kundigheid, ook zonder garantie of het nu hennen of hanen waren. Ik wilde gewoon gezonde jonge hennen en geen jonge kippen met slecht uitziend verendek/luizen/snot/ziektes.
  Daarom verder van huis gaan zoeken en toen kwam ik uit bij Kippenfarm. Mooie informatieve website en ook foto’s van prachtig mooie Cochin krielen! Van te voren mailcontact gehad met Joost, ik kreeg eindelijk bevredigende antwoorden op mijn vragen en heel veel uitleg. We mochten langskomen om 4 jonge hennen te halen. Het was 2 uur heen rijden en 2 uur terug… maar de moeite dubbel en dwars waard!
  Aangekomen bij de kippen, kwamen de gereserveerde jonge hennetjes al blij aangerend, heel erg tam en nieuwsgierig. Ik had wel gehoopt op al een beetje tamme diertjes, maar dat ze zo tam waren, had ik niet durven hopen. Wat een schatjes! Veel informatie gekregen en we zijn rondgeleid bij de rest van de kippen. Alles ziet er keurig netjes uit.
  Heb nog wat spulletjes van Joost meegekregen wat ik nog niet had. De kleintjes liepen praktisch zelf al de reiskooi in, totaal geen stress.
  Nu is het inmiddels een maand later sinds ik ze heb gehaald. Ze rennen achter me aan in de tuin, slapen op schoot en zitten ook graag op je hoofd… Kortom… we hebben er 4 gezonde, mooie familieleden bij! Echt superblij dat ik ze bij Joost heb gehaald! Nogmaals bedankt voor deze bijzondere karaktervolle diertjes en voor je vakkundig advies!

 26. Nathalie

  Wij hebben medio dit jaar 3 Cochin dametjes opgehaald bij de Kippenfarm. Inmiddels zijn ze van nieuwsgierige kuikentjes naar lieve koddige dames uitgegroeid. Als beginnende kippenhouders (met kinderen) zijn we goed geadviseerd en bij vragen krijgen we snel en deskundig antwoord. De dames zijn erg tam en goed gezond. Nooit verwacht dat ze zo leuk zouden zijn! We zijn nu in afwachting wanneer de dames ons gaan voorzien van de eerste eitjes maar vooralsnog vermaken ze zich al keutelend in onze tuin. Dankjewel Kippenfarm

 27. motor sports

  I’ve figured out result-oriented issues out of your web page concerning pcs. One more thing I’ve always imagined is the fact that computers have become a specific thing that every household must have for a lot of factors. These people offer practical ways to arrange homes, settle payments, search for information, study, hear songs and even watch tv series. An innovative solution to comprehensive these jobs is the notebook. These types of personal computers are mobile, tiny, strong and easily transportable.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *